VM-Rally 2022

 
Helluuu! Ojojoj vad vädret varit bra ett tag nu! Strålande sol flera dagar den här veckan, och för att inte tala om vädret i lördags!! Perfekt vårväder hehe, solen lyser, himlen är blå och inte ett moln så långt ögat kan nå.
 
 
 
 
 
Förrförra fredan så överaskade vi ju som sagt Adam och Jonte med en liten dubbeldejt. Då körde vi escape room och käkade på pinchos innan vi mötte upp Walter och Gustav på orangeriet och spelade lite boule. Fyfan vad roligt escape room var måste jag bara säga!! Ville bara köra fler rum haha, synd att det finns så få.. Men tips till er iaf, otroligt roligt och bra gjort!
 
 
 
 
 
På lördagen dagen efter for jag hem till Tina och hängde med några gamla kollegor (Lisa och Jenny!). Hemma hos henne spelade vi spel och drack lite smått innan Jenny fick den briljanta idén att fara till Olles och bowla. Så då tog vi bussen ner till stan helt enkelt och bowlade, också superkul och väldigt roligt att få träffa dem igen!
 
 
 
 
 
 
 
 
Och sen några bilder fr i fredags förra veckan! Då for jag, Walter, Adam, Amanda och Jonte till megazone (så kul att de har renoverat och skaffat bar haha) och spelade biljard i typ 2 timmar. Det var också jättekul hehe, och sen gick vi vidare till pipes där vi spelade något frågespel innan vi for hem.
 
 
 
 
På lördan vaknade jag upp lite lätt bakis med min syrra då hon inte orkade ta bussen hem fr hennes kompis. Vi gjorde lite frukost och sen fixade vi oss innan Hugo och Walter kom hem till oss. Då började vi vandra mot i20-området för att kolla på VM-rallyt! Efter vägen mötte vi upp Marcus (och rebecca gick hem) innan vi gick in på området. Vädret var fantastiskt och stämningen var på topp! Där käkade vi kebab och tittade på de som körde i ca 2h innan vi for hem till oss, snackade ett tag, innan vi for vidare till ängarna där vi spelade musik och bara mådde en stund.
 
 
 
Sen for vi hem till Amanda och Jonte där vi beställde pizza och krökade lite innan jag och Adam gick hem vid 11.
 
 
å det var det!! Nu ska jag antingen börja laga middag eller sitta med vårt examensarbete en stund innan Adam kommer hem fr golfen.