sportlov

Hej! Åh nu äntligen har vi sportlov! Känns verkligen behövligt. Gjorde ju nationella igår och jag tror det gick bra, haha. Var så grymt nervös, satt typ och skakade hela tiden haha.
Idag efter skolan så följde jag med Jossan hem där vi bakade kärleksmums, och sen kom Julia. Då såg vi lite på tv och sen var jag tvungen att gå så jag skulle hinna byta om. Så gick hem, bytte och om gick till bussen som gick vidare mot iksu. Körde arobic dance själv, skulle egentligen kört med Stina men hon hittade inte sitt iksu-kort. Men var grymt kul ändå!
 
Åh vill verkligen bli vigare. Men är i alla fall på bättringsvägen, haha! :)
 
Nu ska jag se vampire diaries <33

träning ♡

Hallå! Hade en bra dag idag med. På skolan så gjorde vi inte så mycket? Haha fick sluta tidigare på typ alla lektioner, och jaa.. Har inte så mycket nu innan lovet som sagt. Dock har jag första nationella imorgon, och då har vi bara en lektion. Börjar 12 och slutar runt 13.50! ♡ Är både nervös och inte, haha. Men tror det kommer gå bra, vi ska diskutera massa och det är jag nog ganska så bra på, hahaha.
Har i alla fall nyss varit på träning och det var så kul! Vi var inte så många men det var kul ändå. Det var jobbigt för hela kroppen fick ta i, haha. Här har ni några klipp innan träningen och under.
 
Whooo ser ni när jag kommer upp på händer?;) haha man skulle som "skutta" upp med böjda ben och sedan sträcka ut dem, såå jobbigt (man kanske hör det på mig också?;)haha.
Godnatt!

fri frakt på bubbleroom

just nu har bubbleroom fri frakt över 400 kronor om man anger koden "free", så passa på! Erbjudandet räcker bara till fredag:)