sammanfattning av juni

juni
 
Kickade in sommarlovet med världens bästa brännbollsyra i slutet av maj. Första dagen vad jag med Linn, Amanda, Julia osv osv hemma hos William innan vi begav oss till självaste yran. Det var sjuktsjukt kul. Andra dagen satt vi ute i en park och bestämde oss för att åka dit tidigare än kvällen innan så vi skulle hinna se Miriam Bryant. Träffade massa folk och hade det allmänt asbra förutom att jag första kvällen tappade bort min väska (som jag dock fick tillbaka dagen efter) och så blev jag av med min cykel på lördagen hah.
 
 
 
 
 
random bilder fr fre och lör
 
 
Åt ute med några fr klassen
 
 
 
 
sommarens första shoppingrunda med Josefine, Sofia och Hugo
 
 
Fika med la clase pt 2
 
 
mer shoppingrundor
 
 
 
invigde pinchos
 
 
 
 
mys utomhus
 
 
beccas eximination
 
 
 
 
utekrök
 
 
 
 
 
amanda 18 <3
 
 
 
firade amanda och sofia lite
 
 
 
bio med amanda och elin <3 NOW U SEE ME 2
 
 
 
 
äventyr osv på andra sidan stan
 
 
 
bulgarien <33
 
 
 
 
här har ni junis bildbomb!! enjoy

jacket

 
 
 
 
 
 
 
 
 

frågestund

Fick en kommentar häromdagen om jag inte kunde ha en frågestund eller liknande snart, så tänkte att jag kan dra igång en nu haha. Så om det är något ni funderar över är det bara att lämna en fråga i kommentarsfältet! :)
 
I lördags var det ju middagsmys hos Maja och det var stört kul. Vi åt kyckling osv och sen hade Maja gjort en jättegod efterrätt. De flesta sov sedan över hos Maja. Cyklade hem på morgonen för att göra mig iordning för en lång arbetsdag. På kvällen ringde Gustav mig och sedan kom han, Max och Ahmed och hämtade upp mig. Vi hämtade sedan upp Josefine och körde till stan, där det uppstod lite bilproblem, (HAHA), då alla trodde det var fel på bilbatteriet men det visade sig att bensinen var slut lol. Men den var en rolig kväll ändå då vi träffade hur mycket folk som helst som kom förbi för att hjälpa osv. Vi åkte sedan hem till Gustav med Hugo L och Max B också.
 
 
 
 
Jobbade även igår, åkte in tidigare då det behövdes och efteråt cyklade jag ner till stan där jag mötte upp Josefine, Josef och Johan för att fika på Waynes. Efter fikat gick vi på en promenad i mörkret och det var riktigt trevligt haha.
 
Har pluggat massa körkortsteori idag och nu måste jag skynda mig att göra mig iordning samt äta osv innan jag ska cykla till jobbet om ungefär 20 minuter.
 
Ni får ha det så bra och ställa massa frågor! ♥♥ xx