untouchable

hola!!

 

Kom nyss hem från skolan. Fick sluta tidigare för att största delen av klassen skulle gå och ha matteprov, haha perks. Snart kommer iaf Elin hit och då ska hon äta här innan vi möter upp josefine och amanda och åker vidare till stan. Vi ska nämligen se Maggio! Taggaa

 

 
Köpte en fluffkofta på gina häromdagen. Tyvärr lite stor i storlek då den var slutsåld men det funkar! 299:-
 
 
 
 

Miel honey

Var på stan med Hugo igår innan Elin, Maja och Josefine kom på kvällen. Vi snackade massa och sedan började vi se på känn ingen sorg som jag velat se jättelänge. Vi hann inte se så långt innan de skulle hem eftersom de skulle upp å jobba tidigt idag. Den verkar iaf superbra och jag tycker man får en bra känsla av den, haha! För övrigt så somnade jag med kläder och allt vid halv 12 vilket resulterade i att jag sen vaknade 2 timmar senare klockan halv 2. Fy haha, och sen när vaknade jag då imorse? HALV 8!

 

 
 
 
 
 
 
kört på bb-cream hur länge som helst så införskaffade mig en foundation från loreal för någon vecka sen. Det var halva priset på allt smink på lindex så fick den för ca70kr!

ufc

Äntligen lördag!!
 
Hejhej, tänkte ÄNTLIGEN sova ut då jag sovit mer eller mindre 6 timmar varje natt den här veckan. Somnar vid 1 och vaknar alltså halv 8? Jättestressad och svinkall haha.. hm
 
Igår åkte jag iaf in till stan vid 5 för att sedan äta med Josefine, Amanda, Linn, Kornelia, Hugo W, Sofia, Kristina och Julia NS i utopias foodcourt. Åt asiatiskt och det var verkligen supergott!!
Vi gick sedan till gamlia där Wolfie hade match. Det var faktiskt jättemysigt trots kylan, tror aldrig jag någonsin sett en hel fotbollsmatch haha, trots att amanda spelat fotboll så länge jag kan minnas. :--)
 
Annars då? Haft en jättestressig vecka med 1 redovisning och 2 prov. Skulle egentligen haft svenskaredovisning i torsdag men hade turen att inte hinna. Var nära att gråta hela dagen innan haha för jag kände mig sp oförberedd, hata presationsångest. Alltså när det kommer till redovisningar på svenskan är det vad jag känner mest press för och samtidigt som jag tycker det är kul hatar jag det, haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
aww
 
 
Glad Max efter vinst, 3-0