2020♥

 
HEJ och gott nytt år (i efterskott)!
 
2 veckor sen sist och däremellan har vi hunnit med både nyår och skolstarten. Nyår spenderades hemma hos Elin och Maja med vårt vanliga gäng. Vi bjöd på snittar och bubbel innan middan och sedan serverades det entrecôte med potatisgratäng. Till efterrätt blev det cheesecake med bär. Supergott var det! Efter en timme eller så körde vi ett nyårsquiz med bland annat frågor om vad som hänt allmänt runtom i världen men även mixtrat med frågor om vad som hänt oss under året. Vi körde sedan beerpong-turnering och massa annat smått och gott. På 12slaget gick vi ut och tände tomtebloss och tittade på fyrverkerierna. En myycket lyckad kväll faktiskt! Ofta brukar jag tycka att nyår har för höga förväntningar så det i slutändan blir mest stress men denna kväll var mycket bra.
 
 
 
 
hahaha
 
 
<3
 
 
 
 
Jag och Adam sov sedan hemma hos dem och hjälpte till att städa dagen efter.
 
 
Rådhuskällaren i fredags med Walter, Max, Adam, Amanda och Jonte.
 
 
Spelkväll med Adam, Amanda, Leo, Julia, Maja, Max L, Josefine, Kristina, Sofia och Elin!
Fick ett nytt sällskapsspel av mamma och Björn i julklapp, det var faktiskt riktigt roligt! Svårt när man är många då folk pratar mycket haha men kan tänka mig också att det inte är lika roligt om man är färre.
 
 
 
Annars så har jag och Adam städat bort julen och både sett den nya serien the witcher och Messiah. Den förstnämda vet jag inte ritkigt vad jag tycker om, var spännande till en början men den är så hoppig så jag nästan inte orkade hänga med i den haha.. Den andra är iaf bra so far, lite långdragen i vissa avsnitt men tror den kan vara någonting faktiskt! 
 
Sen har skolan dragit igång igen och jag har fullt upp att skriva klart min hemtenta inom pedagogik. Vet inte om det går varken bra eller dåligt, känner mig lite lost på ämnet haha. Den ska dock vara klar på söndag så det är nog lugnt, man ska bara lämna in ett utkasst idag för att vi ska ha ett peer-review-seminarium på onsdag.
 
Och till sist då? På söndag åker vi till ÅRE! finallyyyy, åh är så taggad! Fjärde året blir det!