♥♥♥

HEJ!
Gått ca 2 veckor sen sist så här kommer en liten sammanfattning!
 
 
 
 
julmys hos elin och maja! (vi saknade dej linn</3)
 
 
MAX awards!
 
 
 
julafton!
 
 
 
basshunter @ corona i tisdags med Walter, Max, Gustav och Adam
 
 
 
 
 
 
 
Heddas bdayparty i torsdags!
 
Sen (förutom mitt nattpass i måndags) varit ledig sen i fredags förra veckan?? Jobbade igår men annars har jag varit långledig haha, så skönt!. Jobbar ikväll och har långpass imorn sen e jag ledig nyår också!
 
Nu ska jag iaf städa lite och göra mig iordning innan jag måste åka!

PEARL IZUMI SUPERSTAR THERMAL

Fick för några dagar sen hem en träningströja från cykelkraft.se! Har ju börjat ta träningen på allvar nu igen sen jag skaffade gymkort haha. Har dock gått å blivit småsjuk så har vilat några dagar nu.
 
 
 
 
 
HÄR har ni en direktlänk till tröjan
 
Den var faktiskt otroligt skön och passformen var jättesnygg!
 
Annars då? Jobbar & jobbar. Idag är jag iaf ledig på förmiddagen så ska se min brorsas luciatåg och sen se tjuvjakt på stan innan jag börjar jobba! Hoppas ni får en bra lucia ♥

Man's Not Hot

 
Hola! Äntligen en ledig dag! Vakna för ungefär en timme sen då jag somna vid halv 5 eftersom jag körde hem några efter nattjobbet. Idag hade jag tänkt träna med Maja och sedan bara ta det lugnt. Igår såg jag massa serier, städade och var sedan på bio med la familia och såg solsidan!
 
I Fredags jobbade jag 11-20 och sedan fick jag skjuts hem av Jossan för att spara tid haha. Fixade mig snabbt sen gick jag till Amanda. Vi spelade lite spel osv och sedan åkte vi ner till stan där vi mötte upåp Gustav, Adam, Max & Hugo B och begav oss sedan till allstar. Vi stannade där ca 1h innan vi tog en taxi till Västerslätt. Vi var inte där speciellt länge innan vi tog en taxi tillbaks till stan, åt på Max och tog sista bussen hem. Spontant och oplanerat men kul!