Lost my head

aaah tror jag har gått och fått resfeber!! Vi flyger ju till arlanda imorgon på eftermiddagen och sedan får flyget vidare till Malta på morgonen efter. Har börjat packa osv men har ingen aning om vad jag ska ha med mig och gör ingenting. Aja, är väldigt taggad i alla fall!

 

Åt en supergod grillmiddag igår och senare på kvällen cyklade jag och Josefine runt omkring i stan, vi var bland annat på någon fest, käkade lite på max och hamnade sedan på vita björn haha!

 

Tycker att dagarna går så fort på sommaren. Gör ingenting förns klockan blir mot 18 ungefär haha, är såå långsam. Vad har jag ens gjort idag? Ingenting,, ska iaf packa lite mer nu och storstäda rummet så det blir fint. Tror jag ska vara med Elin och Maja ikväll innan vi åker.

tagggaaa

 

 

 

 

 

 

 

så fina<33

 

 
 

Friday night

Det är så otroligt kvavt ute och varmt på mitt rum, vet inte vart jag ska ta vägen, huhu

Kvällen har spenderats ett tag med Mirjam vid älven. Vi köpte godis, popcorn och testade någon ny lemonad-grej som var väldigt god. Var mysigt men blir dock tråkigt nu när vi inte kommer se varandra på 2-2,5 veckor :(

 

 

 

 Träffade Amanda en stund på stan i (hmmm) onsdags?? tisdags???

 see vad umeå är fint på kvällen <3<3<3

sommaren i city

 
Har jobbat klart för juni månad (som det ser ut just nu i alla fall) och nu ska jag bara njuta av solen och värmen vi har just nu. Var på stan en stund med Amanda idag och växlade lite pengar. Ska även köpa in lite nödvändigheter som hudkräm och solkräm osv. Det är alltså mindre än en vecka kvar??? hur sjukt?!