bday, utgång & atm

 
Hellu! Har haft två hektiska veckor med extremt mycket att göra i skolan. Igår satt jag och hetsskrev det sista på mina tentor och lämnade in dom 16:50, 10 min innan deadline haha. Gick otroligt dåligt, lyckades inte fokusera på hela veckan och hittade ingen motivation till att göra uppgifterna.
 
Förra veckan hade vi ett grupparbete som vi presenterade och lämnade in i fredags. Det var väldigt mastigt och svårt, då vi använde ett program för att analysera data som vi aldrig använt förut. Men det gick tillslut och vi lämnade in i tid haha.
 
 
Hängde med Julia lite i fredags mellan hennes jobb!
 
 
Jobbade på min födelsedag men senare på kvällen for jag och Adam ut och käkade på Orangeriet, då blev en väldigt mysig dag/kväll trots allt.
 
Sen fyllde Walter år i söndags, och det tillsammans med att jag fyllt år och restriktionerna släppt hade vi lite förfest hos oss och sen for vi på Rex.
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag lyssna på föreläsning om forskningsetik inför examensarbete. Ikväll blir det dejtnight med Adam, Amanda & Jonte! Hehe Adam vet dock inte om att vi ska göra något och Jonte har ingen aning om vad som ska göras, så det blir kul! ;-)