close your eyes and picture the perfect world

Hej! Idag for jag en sväng till stan med mamma och rebecca. Fick ett par solglasögon ♥ Efter det åkte vi till mormor&morfar och hämtade Julian och Mio, och sen ner till ica maxi för att köpa en present till julians kompis. Köpte 2 böcker också, för det var värsta stora bokrean haha, så nu har jag massa att läsa!:)
De är från åhlens ifall någon undrar:) passar så bra nu när det börjar bli vår!
Sedan har jag varit ett tag med Josfine också, och då tog vi bla några bilder då vi gick ut en stund. Ni får se en bild här, men resten kommer sen. Nu ska jag åka tillbaka dit och va med henne och Amanda!
vi hörs senareee ♥

besties

hej! haft somsagt haft 2 engelska nationella den här veckan. Gick bra och dåligt, haha. Sen hade vi träning igår då vi övade på program och hopp, samt lite gymnastik. ♥
idag så har jag bla. haft HK då vi lagade (gröna!!) våfflor. Vi fick också glass osv till<3 sen hade vi vikare så det var chill och vi fick sluta tidigare. Sen på svenskan så har vi ganska fritt eftersom att vi redan gjort alla svenska nationella så de flesta i klassen ska göra en skrivuppgift som heter "min tid på sjöfru" som kommer bli askul att kolla igenom sen samt en video med bilder och intervjuer osv, med lärare osv. Sen kan det både vara gamla och nya bilder så man får se skillnader från typ dagis osv, haha. Kommer bli så kul då allt är klart! Vi har faktiskt typ bara 12 svenskalektioner kvar eftersom att det blir så mycket lediga dagar efter påsk.
 
haha soo not fresh
Mästarkockarna ^
Sen tyckte vi det var dags att fota eftersom att det var ett tag sen sista, så vi for och fotade nån timme efter skolan, så lägger upp några av bilderna senare, typ när jag fått min dator tillbaka ♥
 

recept

Några som frågat om receptet till kakan jag gjorde. Receptet är taget från icas sida.
Dock gjorde inte vi hallonsåsen, eftersom att vi redan hade glasyr på så tänkte vi att det kanske skulle bli för sött eller nått, haha. :) enjoy!

Idag hade vi engelska NP. Läsförståelsen gick bra men hörförståelsen vår såå svår ;/
Idag fyller btw Mio år så ätit sjuukt mycket tårta och kakor osv. Både imorse då han fick tårta på sängen och sen efter middan då mormor&morfar kom hit.