pepparkaksbak & 3e advent

HUR sjukt att det redan varit 3e advent? Att det är 14onde december idag? Att jul är om en vecka och 2020 är två veckor bort?
 
 
Bild från Olles förra fredan
 
Jag, Adam, Crille, Fia och Alvin hade en supertrevlig kväll på olles då vi snackade och spelade spel. Jag och Adam kom dit ca 21 nyktra men det slutade med att vi nästan stängde stället (lol). Men fyfan säger jag bara, aldrig mått så dåligt i hela mitt liv som jag gjorde i lördags x) helt sjukt haha, våra planer om att julpynta och baka fick vi skjuta på till söndan istället. Det positiva i det hela var att jag iaf var ledig i helgen haha
 
 
 
 
Haha och såhär blev pepparkakshuset! Hehe blev inge mer bak än så.. vi hade tänkt göra snickerskakor och lite smått å gott också
 
Men det blev ett pepparkakshus iaf! Tog typ 3h att göra då man gjorde bitarna själv. Hehe har aldrig gjort det förut, det var kul men också lite krävande. Blir så lätt rastlös haha, men då har jag ju turen att ha adam som tycker om att skära ut bitarna medan jag tycker om att sätta ihop dem och (försöka) dekorera huset. Men vi blev nöjda trots allt! Det är faktiskt första gången jag gjort ett eget pepparkakshus (kan kanske bero på mitt otroligt dåliga tålamod).
 
Har iaf nyss suttit med gruppen för att förbereda vår sista presentation till imorgon innan vi (ish) går på jullov. Annars har jag inget indidivudellt i veckan vilket är otroligt skönt, de senaste 4veckorna har inte varit superroliga. Dock börjar jag ju jobba lite mer nästa vecka när skolan saktar av, huhu.
 
Menmeen, nu ska jag läsa igenom vad jag ska säga inför imorgon och sen storstäda i lägenheten! xx