NP checkFrån måndags. Tagga långhelg imorgon!!

La semana
Började veckan med sol och nationella. Har haft en sjukt slö vecka då jag inte pluggat men skyller på att man inte kan plugga då solen är framme..


Hade en grym torsdagsträning med en liten del av laget ^Firade pappa som fyllde år, åkte jellyboard Igen <33 osv


Vaknade på morgonen och så hade mamma och småbröderna gjort detta ^ mmmDrog en snabbis på tivoli med bexs och hennes kompis. Var ett nummer ifrån å vinna choklad #fortfsur :-)


 Var med Julia, Mirjam och Josefine igår och vi bakade nå slags cupcakes (?) som vart sjukt goda och sedan såg vi på tvd osv :) idag blir det plugg så tänkte börja nu och hoppas jag blir klar fooort. Xx

Extension + stretch


Hahah så himla hemsk bild på mej, synd jag är så jävla ovig!! Böjt ben och allt menmen x))


3 bilder från gårdagens träning!! Gjorde massa nytt och det gick för det mesta riktigt bra! :) hahah här har ni en video med både det ena och det andra inklusive fails ;)
 
skrev sista svenska-nationella igår vilket resulterade i ingen svenska idag = sovmorgon! Redan fått reda på vad jag fick på läsförståelsen och det gick bra. Trodde nästa vecka skulle vara lugnet innan stormen (alltså innan alla andra NP börjar) men icket, vi har tydligen engelskaläxa, matteprov, engelska-nationella osv. najjjss
Aja ska se dagens avsnitt av the vampire diaries och sedan sooovaaa <3