sunnies

Alla glasögon är från H&M!
 
Nu när solen äntligen börjar kika fram tycker jag det är dags för ett par nya solglasögon. Hitta desas 3 på H&M's hemsida. Tycker de första paret va lite gulliga då de är beiga på insidan, och de i mitten är skitsnygga om man passar i den modellen! Det sista paret är mina favoriter. Ska åka ner på stan någon dag efter skolan då man fått studiebidraget och pröva dem. Hoppas verkligen de passar min ansiktsform haha!
 
Förutom dessa solglasögon hade jag även velat ha ett par lite mer speciella, kanske i någon fin färg eller med spegelglass. Men hmm, det gäller att tänka ekonomiskt också, hah!
 
Nu ska jag fortsätta med biologiplugget eftersom att vi har prov nästa torsdag. Känner mig ärligt talat såå körd. Vi har FN-rollspel måndag, tisdag och onsdag så vi missar repititionslektionerna på biologin osv. Ih stressig vecka. Aja, wish me luck :-)

bra dag

 
 Kickade igång dagen genom att hålla tal på svenskan. Då jag inte blev en utav dem som redovisade i måndags fick jag ytterligare några dagar på mig att förbereda mig, vilket behövdes. Men tycker iaf att det gick rätt bra, speciellt om man jämför med första gruppredovisningen vi hade i början av terminen,ush. Lektionerna flöt på bra (och snabbt höhö) innan vi åkte hem och sen köpte hämtmat haha. Har endast tittat på teen wolf och varit aktiv på snap under kvällen haha, lite besviken att jag inte gjort något plugg men det är faktiskt fredagskväll! Aja, ska nog sova snart. Godnatt!

i'm so far behind, i thought i was first