b a k a r e n k a k a

Pluggaar för fuuulllttttt... snart kan jag det nog. (Prov imörn ju) Då resten av veckan ska jag bara kolla igenom so:n, plugga no och vara 'nästan klar' där och sen göra så mkt som möjligt på slöjden. (både redovisningen och stickningen, heh.) Nu har jag faktistk (omg) suttit i 45 min och gjort en egen version av texten! Haha, bara att läsa hela texten om kondition tar minst en kvart, haha..
 
1: nuuu...ehehe 2. nån vecka sen. Randoms ;3
Följ mej på gifyo; mararlenez (fin felstavning där alltså, ahah...)

plugga 1. idrott plugga 2. no plugga 3. slöjd

 
Random shnyyygga bilder från övernattningen ii.. augusti?
 
Stannade kvar på skolan för att plugga lite, var bara där i 20 min och svarade på några idrottsfrågor, men kom hem 5. 5!!!!! Omg, aja. Nu ska jag fortsätta plugga idrott sen om jag känner att jag kan allting så ska jag börja på no:n eller slöjden. Sen skaa jag försöka klämma in lite träning emellan, haha.

långtisdag

 
Hejhej, idag är det långdag igen. No, matte, slöjd, svenska, och so. Sen eftersom jag har hört att Nimo ska, så ska jag nog stanna på 'läxhjälpen'. Då blire nog lättare att plugga idrott. Men ååh. Vi slutar typ kvart i 4 så det blir assent om man stannar... ca halv 5/5 och då kmr jag hem typ halv 6 xD omg.. men vi ser :p behöver plugga t slöjdredovisning sen ;)