jul & allt däremellan

 
HEJ och GOD JUL (i efterskott)! ♥
 
Vi börjar bakifrån as usual,,  hehe. 
 
 
 
 
 
Liten vinkväll med utgång med Adam, Amanda, Gustav och senare Max & Jonte.
 
 
Skdridskoröj med Josefine, Amanda, Jonte & Adam. Efter det mötte vi upp Elin och Maja som kom hem fr Stockholm och for och handlade innan vi sedan for vidare hem till oss och fikade. Senare på kvällen var det uppsittarkväll hos mamma och jag var så knäckt att jag somnade innan sista bingon haha.
 
 
 
 
 
 
Sen var det ju såklart JULAFTON!
 
 
Julafton spenderades först tillsammans med Adam hemma hos farmor och farfar innan jag skjutsade honom till sin mamma innan kalle. Då begav jag och Rebecca oss till mormor och morfar, och efter middagen for jag hem till Adam. En lång men mycket mysig kväll.
 
Dagen efter gjorde jag och adam massa ärenden innan middag hos mamma, följt av ett snabbt häng med Isabelle och Arvid som även dom har kommit hem fr Sthlm.
 
 
Och i torsdags var det hemmvändarfesten, och vi blev lite fler än tidigare nämnt haha.
 
 
 
 
 
 
 
Elin och Maja sov hos mig nu när adam är i kittell. Dagen efter promenerade vi till stan där jag mötte gustav och lunchade med honom.
 
 
 
 
 
och så till IDAG: elin och maja var förbi och hämtade lite saker och passade på att dricka ett glas rosé. Förutom det har jag jobbat hela dagen så är helt slut. Imorgon jobbar jag öppning igen och sen kommer adam hem (!!!)