Sverige-roadtrip

 
Heeej! Världens sämst uppdatering den här sommaren men det har varit en annorlunda sommar .. ;-)
 
Hade iaf 3 veckor semester i slutet av juli/början av augusti och då åkte jag och Adam på en veckas roadtrip genom Sverige. Några stopp var planerade men vi hade även många oplanerade!
 
 
Vi åkte söndagen den 26e (en dag tidigare än planerat) till Adams pappas sommarstuga utanför Övik. Där åkte vi lite gummibåt med Adams lillasyster och sov där över natten. Dagen efter bilade vi till Övik för att gå på naturkompaniet, köpa lite kläder och sedan fara vidare mot Skuleberget. Det var otroligt lång kö in i butiken (pga corona) så vi var där i ca 2h totalt? Köpte iaf en tjocktröja då jag glömt att ta med mig en och adam köpte även en tröja han med. Pga förseningen så kom vi fram t berget ganska sent så vi började våran vandring till och igen Slåttdalsskrevan runt 2-tiden. Turen tog sedan runt 4(?)h och vi var helt slut efteråt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var iaf väldigt härligt att gå runt i naturen! På kvällen sov vi i bilen på en rastplats hehe
 
 
Har inte helt koll på dagarna i mitt huvud haha men när vi vaknade dagen efter bilade vi i någon timme innan vi stannade vid en badplats och badade. 
 
Under tripen stannade vi iaf i Gävle, Gysinge osv för att ta oss hela vägen ned till Västkusten (!!) och till sist stanna några dagar i Sthlm hos Elin och Maja.
 
 
 
 
Smögen ^
 
 
Badplats vid Vättern ^
 
 
 
Hos Elin & Maja ^
 
 
 
Häng med Isabelle & Arvid ^
 
 
Vi bodde även en natt på Scandics hotell på Hötorget. Otroooligt fint rum var det! Och även en fin överraskning som isabelle å arvid lämnat där uppe!
 
 
 
 
<3